Bon Bini Holland

Kaap Holland Film komt in december 2015 met een nieuwe Nederlandse komedie: Bon Bini Holland. Hierin is een hoofdrol weggelegd voor Jandino Asporaat. Andere rollen worden vervuld door Liliana de Vries, Teun Kuilboer, Lone van Roosendaal, Dennis Rudge. Ook Martin van Waardenberg, Cynthia Abma, Hans Dagelet, Sergio IJssel, Ursel de Geer en Humberto Tan zullen in de film te zien zijn.

Bon Bini Holland is een hilarische publiekcomedy en een eigentijdse variant in de traditie van Amerikaanse komedies als Coming to America, See No Evil/Hear No Evil en Trading Places. Jelle de Jonge gaat de komedie regisseren en hij maakt hiermee zijn speelfilmdebuut. Afgelopen maand zijn de opnamen gestart en in het najaar van 2015 is Bon Bini Holland te zien in de Nederlandse bioscopen.

”Eyeworks zorgt ervoor dat een van mijn grootste dromen werkelijkheid wordt. Ik vind het te gek om deze komedie te mogen maken en zo in de voetsporen van mijn helden te mogen treden zoals Eddie Murphy & Richard Pryor”, aldus een trotse Jandino Asporaat.  Producent Maarten Swart van Eyeworks Film & TV Drama; ” BON BINI HOLLAND is een hilarisch script wat we samen met Jandino tot stand hebben gebracht. Met Jelle de Jonge als regisseur heb ik er veel vertrouwen in dat we met elkaar deze film tot een komisch succes kunnen volbrengen. Regisseur Jelle de Jonge; “Jandino kan al zijn talent kwijt in de eigenzinnige en energieke film die we voor ogen hebben. Het draaien is inmiddels in volle gang. En als de lol die we op de set hebben maar voor de helft in de film terecht komt, wordt het zeker een geslaagde komedie.”

CtC-0006

jellemetgerrie